За нас:

За повече щастливи бебета

Животът скрит е в малките неща. В дребните жестове на лукс и удобство. В по-добрия комфорт и нежната ласка.

В началото, екипът на Happy Babies бяхме само баба и леля, които обичайки своите внуци и племенници, създадохме удобни продукти за тях и за още няколко близки деца.

Обичайки това, което правим, достигнахме до идеята да създадем продукти, които да се използват ежедневно от родители и деца, носейки им радост, любов и привързаност.

Стремежът ни е нашите продукти да осигуряват необходимия комфорт и усещане за уют на малчуганите. Да помагат на родителите, като улесняват техните грижи към малките палавници и оставят повече място и време за приятните моменти изпълнени с ласки, усмивки и игри.

Хората, които създадохме марката Happy Babies сме един малък и сплотен екип. Повечето продукти се произвеждат с голяма любов от самите нас, по стария и добре изпитан начин – на ръка. Така можем да се грижим през целия процес на създаването, за качеството и красотата им.

Вярваме, че нашата любов се предава чрез нашите продукти Happy Babies. Нашите най-малки клиенти са нашето бъдеще и те заслужават най-доброто, което този свят може да им предложи.